Sidor

onsdag 28 augusti 2013

Vilken Ergo ska jag välja?

Du har bestämt dig för att köpa en Ergobaby bärsele, men så ser du att det finns många olika modeller att välja bland. Vilken är rätt för dig och din familj? Här kommer en liten guide som hjälper dig att hitta den ergonomiska bärsele som passar dig bäst.

Du vill ha en pålitlig, bra och skön ergonomisk bärsele. Enkel, klassisk.
Då är Ergobaby Original selen för dig.Om du, som jag, bryr dig om både vår miljö och också vad vi har närmast bebisens hud, väljer du den ekologiska varianten av Ergobaby Original.Ska du bära en nyfödd bebis? Då behöver du ett spädbarnsinlägg. Du kan köpa det separat, eller så kan du köpa ett ekonomiskt startpaket med bärsele + spädbarnsinlägg.Om du är lång eller storvuxen är det skönt med en sele som har extra långa remmar. Då är Ergobaby Original X-tra din sele.För den sportiga eller äventyrliga familjen som ofta är på språng finns Ergobaby Performance. Extra god ventilation så att det inte blir varmt eller svettigt i selen.Behöver du ha en sele lätt tillgänglig, utan att den tar för stor plats? Ergobaby Stowaway är selen som passar utmärkt på resan, men också liggande i bilen eller under vagnen för att vara lätt tillgänglig när barnet vill bli buret eller när du handlar med mera. Den väger endast 430 gram och förvaras i sin egen ficka.


Ergobaby bärselar hittar ni förstås hos milly & molly. Pris från 995 kronor, fri frakt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

(y) saknar dock Sportvarianten /C

Queen of Kammebornia sa...

Vilka fina! Det var så mysigt att bära barnen i sele, det gjorde jag mycket. Men nu är de tonåringar och det är också mysigt. Fast på ett annat sätt :)